Malaga Ljusshow

Malaga Ljusshow
EUR 29,00 €
  • Varaktighet: 7 Timmar
  • Plats: Nerja, Malaga

24 november är det invigning av Malagas årliga ljus- och ljudshow som pågår hela december. Och då vi vet att det brukar vara svårt att få en plats på bussarna hem från Malaga har vi valt att göra 2 turer till Malaga med buss och svensk guide.


Under årens lopp har Málagas julbelysning snabbt blivit en av de mest omtalade attraktionerna under vintertid i Spanien, en attraktion som man inte bör missa!

För 29 € /per person ingår buss ToR från Nerja till Malaga och svensk guide med från början till slut.

29 nov och 4 januari har du chans att följa med

För att utflykten ska gå att genomföra behöver vi minst 15 personer anmälda.

OBS - Tiderna på vår hemsida och i utflyktskalendern är endast ungefärliga tider. Det är alltså inte de tiderna som gäller för utflykten.

Inför varje utflykt skickar vi ut mail med exakta tider för samling samt annan viktig info. Var alltså uppmärksam på din mail och håll även koll på skräpposten.

Det är tiderna i mailet som gäller! 

Vi samlas kl 15.45 och går tillsammans till bussen som tar oss till Malaga. ca. 17.00 kommer vi fram till Malaga och då finns det möjlighet till egentid för att gå och kolla i butiker, ta något att äta eller bara strosa runt.

18.30 startar den första ljusshowen på gatan Calle Larios, den pågår i ca 30 minuter. Sedan klockan 20.00 startar den andra ljusshowen. Ni har alltså chansen att se två spektakulära ljusshower på en och samma kväll!

Vi samlas igen vid  ca 21.15 för hemfärd, och fram tills dess har man egentid att titta på ljushower och ta något att äta eller dricka om så önskas.

Välkommen med på en trevlig kväll med BokaNerja och vår svenska utflyktsvärd!