Gibraltar

EUR 89,00 €
  • Varaktighet: 12 Timmar
  • Plats: Nerja, Malaga

OBS - Tiderna på vår hemsida och i utflyktskalendern är endast ungefärliga tider. Det är alltså inte de tiderna som gäller för utflykten.

Inför varje utflykt skickar vi ut mail med exakta tider för samling samt annan viktig info. Var alltså uppmärksam på din mail och håll även koll på skräpposten.

Det är tiderna i mailet som gäller! 

GLÖM INTE PASSET! Då vi åker utanför EU måste ni ha passen med er för att komma igenom passkontrollen.

Vi samlas med vår svenska reseledare och startar tidigt, avresa från Nerja kl 07.20. Efter ca 2 timmars busstur och en paus längs vägen för de som vill fika eller äta medhavd matsäck så kommer vi till Gibraltar. Där möter vi vår engelsktalande guide som kommer att köra oss uppför The Rock och berättar den intressanta historien om denna brittiska pyttekoloni. 

Vid en av utsiktsplatserna finns de berömda berber-aporna som kan vara både nyfikna och närgångna. Håll hårt i bananerna! Vi besöker även de vackra St Michaelsgrottorna, och Europapunkten där Atlanten möter Medelhavet. 

Efter att ha kört ner till stan igen har vi några timmar till lunch och utforskningar på egen hand innan vi vänder hemåt efter en intressant dag. Vi är tillbaka i Nerja ca kl 19-20.

Pris: 85 € inkl transfer, svensk reseledare och guidad tur på engelska av The Rock