Vinbodega Haza del Lino

EUR 89,00 €
  • Varaktighet: 6 Timmar
  • Plats: Nerja, Malaga

OBS - Tiderna på vår hemsida och i utflyktskalendern är endast ungefärliga tider. Det är alltså inte de tiderna som gäller för utflykten.

Inför varje utflykt skickar vi ut mail med exakta tider för samling samt annan viktig info. Var alltså uppmärksam på din mail och håll även koll på skräpposten.

Det är tiderna i mailet som gäller! 

Avresa från Nerja ca kl 10. Vi beger oss med vår buss upp i Sierra Nevada, till vackra naturområdet Alpujarras och vinbodegan Haza del Lino som ligger ungefär en timme från Nerja. Vi passerar spännande natur på vägen, detta är en av Europas högst belägna vinodlingarna där klimatet med kombination av nattkyla, sol och låg nederbörd och den mineralrika jorden ger vinet en unik karaktär. Här har Paco och hans familj tillverkad och utvecklat sina speciella viner i generationer. Vi visas runt bland vinodlingarna, bland korkekar och får inblick i tillverkningen inne i deras Bodega. Familjen dukar fram en storslagen lunch med provsmakning av deras 5 viner tillsammans med genuina spanska smårätter och traditionell, smäktande efterrätt. Med risk att somna på hemfärden lovar vi att dagen varit en underbar upplevelse! Tillbaka i Nerja ca kl 17.30. 

I priset ingår transfer, svensk guidning, en upplvelse utöver det vanliga och en stor tapaslunch.