Alhambra & Granada

EUR 89,00 €
  • Varaktighet: 9 Timmar
  • Plats: Nerja, Malaga

OBS - Tiderna på vår hemsida och i utflyktskalendern är endast ungefärliga tider. Det är alltså inte de tiderna som gäller för utflykten.

Inför varje utflykt skickar vi ut mail med exakta tider för samling samt annan viktig info. Var alltså uppmärksam på din mail och håll även koll på skräpposten.

Det är tiderna i mailet som gäller! 

Avresa med buss ca 8.30 från Nerja. Vi börjar dagen i Alhambra där vi tillsammans med vår guide vandrar genom hänförande palats och magnifika trädgårdar, i vad som av många kallas världens vackraste historiska monument. Vår egen speciella svensktalande guide Mercedes (uppvuxen i palatset) är inbokad lördag 15 oktober, fredag 11 november, fredag 18 november. Det blir även utflykt lördag 3 december med en annan kunnig engelsktalande guide och vi har alltid med en svensk reseledare under hela resan.

Efter Alhambra-guidningen promenerar vi ner till den charmiga gamla stan i Granada där vi finner inbjudande små restauranger, intressanta historiska minnesmärken och exotiska butiker i de månghundraåriga, vindlande gränderna. Här finns tid för lunch på egen hand, eller följ med vår reseledare. Hemfärd kl 17, tillbaka in Nerja ca 18.00

I priset ingår transfer, guidning och inträde i palatsen

OBS - denna utflykt måste vanligtvis bokas i god tid innan! Biljetterna till Alhambra palatset säljer ofta slut, så för att vara säker på att få plats boka gärna 2 månader innan. Palatset kräver samtliga namn enligt pass/ID, ID/passnummer och nationalitet för bokningen, detta fyller du i vid bokningen. Samma ID-kort/pass måste medföras vid besöket.