Exotisk fruktodling

EUR 85,00 €
  • Varaktighet: 6 Timmar
  • Plats: Nerja, Malaga

OBS - Tiderna på vår hemsida och i utflyktskalendern är endast ungefärliga tider. Det är alltså inte de tiderna som gäller för utflykten.

Inför varje utflykt skickar vi ut mail med exakta tider för samling samt annan viktig info. Var alltså uppmärksam på din mail och håll även koll på skräpposten.

Det är tiderna i mailet som gäller! 

Avresa från Nerja kl 11.30. Det som vi annars bara får se i våra kyldiskar i våra matvarubutiker växer här runtomkring oss! Den här dagen bjuder på en riktigt genuin upplevelse av livet på den spanska landsbygden och en unik inblick i hur en andalusisk fruktodling fungerar, bara ett stenkast bort från Nerja. Följ med på en lärorik och spännande guidning med Antonio, där vår guide översätter till dig på svenska, och du får smaka på frukterna vi promenerar förbi på odlingen.

Innan hemfärd bjuds det på en stor lunch på Antonios takterrass i solen. Lunchen består av en stor fruktsallad som aldrig har tagit slut hittills, ostar, salami, skinka och utsökta viner. Antonio, vår grillmästare kommer också att göra er köttälskare riktigt nöjda med en grillbuffé. Goda vegetariska alternativ finns självklart på begäran!
Alla kommer vi att rulla tillbaka mätta och glada till bussen som tar oss åter till härliga Nerja när vi känner oss nöjda med dagens utflykt. 

I priset ingår transfer, guidning och en stor lunch inklusive valfria drycker (öl/vin/vatten/läsk). Barn tom 12 år, 69€.